La periodista Cristina Gallach ha rebut aquest dimecres, 30 de juny, el premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista, que concedeix en la seva cinquena edició l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC).

Narcís Serra, president del CIDOB i de l’IBEI li ha lliurat el premi i ha recordat la trejectòria professional en l’àmbit internacional de la periodista que va començar al CIDOB fa més de trenta anys. A l’acte també hi ha estat present, Javier Solana, primer responsable de la Política Exterior i de Seguretat Comuna de la Unió Europea (UE) que va tenir com a portaveu a Cristina Gallach durant gairebé més de deu anys y cinc anys com a màxim responsable de l’Organització del Tractat de l’Atlàntic Nord (OTAN). ‘Durant aquests gairebé quinze anys la Cristina va ser la meva mà dreta i la meva mà esquerra, els meus peus i el meu cervell’ , així la ha definit Javier Solana. ‘Sense tu, Cristina, ha afegit no hagués estat gairebé res’.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *