L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona us convidem a la commemoració del Dia d’Europa amb un diàleg que arrencarà amb la pregunta “Europa, Quina Europa?”. El diàleg, obert també a les aportacions dels assistents, tindrà lloc el dimarts 8 de maig a les 19:00h a l’Aula 2 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) al carrer Montalegre, 5 de Barcelona.

En un moment clau de la construcció europea, amb l’horitzó del Brexit i el debat sobre com ha de ser la UE en el futur, parlarem amb Danuta Hubner, presidenta de la Comissió d’Afers Constitucionals del Parlament Europeu, i Daniel Innerarity, catedràtic de Filosofia Política i Social, investigador “Ikerbasque” a la Universitat del País Basc i director de l’Institut de Governança Democràtica. Carme Colomina, vicepresidenta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC), conduirà la conversa.

L’idioma de l’acte serà el castellà. Cal inscripció prèvia a apec@periodistes.org ja que l’aforament és limitat. En aquesta commemoració del Dia d’Europa hi col·laboren el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Descarregueu-vos aquí la invitació.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *