L’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya organitzen el divendres 19 d’octubre a les 10h00 un esmorzar de premsa amb Florent Marcellesi, membre del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea. La trobada tindrà lloc a l’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona (Pg. Gràcia, 90).

Florent Marcellesi (EQUO) és des de l’11 d’octubre de 2016 diputat del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu. Marcellesi és membre titular de la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere i forma part tant de la delegació per a les Relacions amb els Països del Magreb i la Unió del Magreb Àrab com de la delegació en l’Assemblea Parlamentària de la Unió pel Mediterrani. També és membre suplent de la comissió de Desenvolupament i de la comissió d’Indústria, Investigació i Energia, així com de la delegació en la comissió parlamentària mixta UE-Xile i de la delegació en l’assemblea parlamentària euro-llatinoamericana.

A les eleccions europees del 2014 EQUO formava part de la candidatura “Primavera Europea”, però a les eleccions del 2019 s’integrarà a “Unidas Podemos”.

En aquesta trobada es presentarà la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees 2019 amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu el 2014 i que se celebraran al Col·legi de Periodistes de Catalunya del novembre al gener.

Aquesta trobada de premsa amb Marcellesi se celebra abans del debat “Seguretat alimentària a la Unió Europea”, la segona conferència del cicle “Europa i el món: una mirada des del Parlament Europeu” que coorganitzen l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i el CIDOB, en què també hi participen l’investigador Eckart Woertz i la periodista Esther Vivas.

Es prega confirmar assistència indicant nom i cognoms i el mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu. Aforament limitat.

Activitat en col·laboració amb

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *