El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen divendres 23 de novembre a les 9h30 un esmorzar de premsa amb l’eurodiputat Ramon Tremosa, membre del grup de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE). L’acte se celebrarà en el marc de la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l’any 2014. Tremosa s’hi va presentar amb la candidatura “Coalició per Europa”.

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya núm. 10) a les 9h30 del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Ramon Tremosa és diputat al Parlament Europeu des de 2009. Durant les dues legislatures ha estat membre titular a la comissió d’Afers Econòmics i Monetaris (ECON), on és des de juny de 2017 coordinador per part del grup de l’Aliança dels Demòcrates i Liberals per Europa (ALDE). També és membre suplent a la comissió de Comerç Internacional (INTA).

Tremosa també ha estat membre titular de la comissió d’investigació sobre els “papers de Panamà” (PANA), que va acabar el seu mandat al desembre de 2017, i va ser membre suplent de les dues comissions especials sobre resolucions fiscals i altres mesures de naturalesa o efectes similars (TAXE i TAX2), que van finalitzar els treballs el 30 de novembre de 2015 i el 2 d’agost de 2016 respectivament.

A Espanya, les eleccions europees se celebraran el 26 de maig de 2019 i coincidiran per tercera vegada amb els comicis municipals. Com a novetat, la votació europea comptarà amb una nova distribució dels escons a causa de la marxa del Regne Unit de la Unió Europea. Així doncs, el nombre d’eurodiputats es reduirà dels 751 als 705 parlamentaris, tot i que Espanya en guanyarà cinc i passarà de 54 a 59.  


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *