El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen divendres 30 de novembre a les 9h30 un esmorzar de premsa amb l’eurodiputat  Jordi Solé, membre del grup Verds/ALE. L’acte se celebrarà en el marc de la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l’any 2014.

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya núm. 10) a les 9h30 del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

L’eurodiputat Jordi Solé (1976) és membre titular de la comissió d’Afers Estrangers (AFET) i de la Pressupostos (BUDG), a més de ser suplent a la de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere (FEMM) i a la subcomissió de Drets Humans (DROI).

A Espanya, les eleccions europees se celebraran el 26 de maig de 2019 i coincidiran per tercera vegada amb els comicis municipals. Com a novetat, la votació europea comptarà amb una nova distribució dels escons a causa de la marxa del Regne Unit de la Unió Europea. Així doncs, el nombre d’eurodiputats es reduirà dels 751 als 705 parlamentaris, tot i que Espanya en guanyarà cinc i passarà de 54 a 59. 


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *