El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 14 de desembre, a les 9:30hun esmorzar de premsa amb Santiago Fisas, membre del grup del Partit Popular Europeu (PPE) al Parlament Europeu, en el marc de la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l’any 2014. 

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya núm. 10) a les 9:30 hores del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Santiago Fisas és diputat al Parlament Europeu des del 2009. Actualment, és membre de la comissió de Comerç Internacional (INTA) i suplent de la de Cultura i Educació (CULT), de la qual va ser membre durant la seva primera legislatura com a eurodiputat. Anteriorment, també havia sigut suplent a les comissions de Peticions (PETI) i de Desenvolupament (DEVE).

A Espanya, les eleccions europees se celebraran el 26 de maig de 2019 i coincidiran per tercera vegada amb els comicis municipals. Com a novetat, la votació europea comptarà amb una nova distribució dels escons a causa de la marxa del Regne Unit de la Unió Europea. Així doncs, el nombre d’eurodiputats es reduirà dels 751 als 705 parlamentaris, tot i que Espanya en guanyarà quatre i passarà de 54 a 59.  0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *