L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) convoca la XIV edició del Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista 2019 per reconèixer la carrera d’un/a periodista o mitjà de comunicació que s’hagi distingit en el compromís i els valors europeistes.

Segons les Bases del Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista, les persones sòcies de l’APEC i, aquest any també, els membres del Col·legi de Periodistes de Catalunya poden participar en la tria de candidats i candidates per l’edició de l’any 2019. Ens podeu fer arribar les vostres propostes a través d’aquest formulari fins al 31 de desembre d’enguany. 

La periodista Griselda Pastor rep el Premi Ernest Udina l’any 2018.

En anteriors ocasions, com bé recordareu, hem premiat Jaume Arias, Margarita Rivière, l’Agence Europe, Andreu Claret, Cristina Gallach, Martí Anglada, Soledad Gallego-Díaz, David Gardner, Eliseo Oliveras, Nick Malkoutzis, Samuel Aranda, Can Dundar i Griselda Pastor.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *