L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC), el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 18 de gener a les 9:30h un esmorzar de premsa amb Ernest Urtasun, membre del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea al Parlament Europeu. L’acte se celebra en el marc de la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l’any 2014.

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya, 10) a les 9:30h del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Ernest Urtasun (Barcelona, 1982) és diputat al Parlament Europeu per Iniciativa per Catalunya Verds des del 2014. Actualment, és vicepresident de la delegació a l’Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana, membre de la comissió d’Afers Econòmics i Monetaris, de la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere i de la delegació per a les Relacions amb els Països de l’Amèrica Central. També és suplent de la comissió d’Afers Estrangers i de la comissió especial sobre Delictes Financers i Evasió i Elusions Fiscals.

A Espanya, les eleccions europees se celebraran el 26 de maig de 2019 i coincidiran per tercera vegada amb els comicis municipals. Com a novetat, la votació europea comptarà amb una nova distribució dels escons a causa de la marxa del Regne Unit de la Unió Europea. Així doncs, el nombre d’eurodiputats es reduirà dels 751 als 705 parlamentaris, encara que Espanya en guanyarà cinc i passarà de 54 a 59.

Calendari: 

  • Divendres 25 de gener: Maite Pagazaurtundúa (ALDE);
  • Divendres 1 de febrer: Javier Nart (ALDE)
Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *