Aquesta setmana acabem la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l’any 2014 que hem organitzat l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC), el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona

L’últim convidat serà el divendres 1 de febrer a les 9:30h un esmorzar de premsa amb l’eurodiputat Javier Nart, vicepresident del grup de l’Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE) al Parlament Europeu. 

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya, 10) a les 9:30h del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Javier Nart és vicepresident del grup de l’Aliança dels Demòcrates i Liberals per Europa (ALDE) i membre titular de la comissió d’Afers Estrangers i de la subcomissió de Seguretat i Defensa, així com suplent de la comissió de Peticions.

A Espanya, les eleccions europees se celebraran el 26 de maig de 2019 i coincidiran per tercera vegada amb els comicis municipals. Com a novetat, la votació europea comptarà amb una nova distribució dels escons a causa de la marxa del Regne Unit de la Unió Europea. Així doncs, el nombre d’eurodiputats es reduirà dels 751 als 705 parlamentaris, encara que Espanya en guanyarà cinc i passarà de 54 a 59.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *