L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC), el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 22 de febrer a les 10h00 un esmorzar de premsa amb l’eurodiputat Miguel Urbán, del grup Confederal de l’Esquerra Unitària Europea/Esquerra Verda Nòrdica (GUE/NGL). Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d’esmorzars informatius sobre les eleccions europees amb diputats de les candidatures que van obtenir representació al Parlament Europeu l’any 2014. Urbán s’hi va presentar amb la candidatura de Podem.

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya n. 10) a les 10h00 del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Miguel Urbán (Madrid, 1980) és diputat al Parlament Europeu per Podem des del 2015. És membre de la comissió d’Afers Estrangers, la comissió especial sobre Delictes Financers i Evasió i Elusió Fiscals i la subcomissió de Drets Humans. També és membre de la Delegació per a les Relacions amb els Països del Magrib i de la Unió del Magrib Àrab i de la Delegació en l’Assemblea Parlamentària de la Unió pel Mediterrani.

A Espanya, les eleccions europees se celebraran el 26 de maig de 2019 i coincidiran per tercera vegada amb els comicis municipals. Com a novetat, la votació europea comptarà amb una nova distribució dels escons a causa de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Així doncs, el nombre d’eurodiputats es reduirà dels 751 als 705 parlamentaris, encara que Espanya en guanyarà cinc i passarà de 54 a 59.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *