La periodista Carme Colomina ha estat elegida nova presidenta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) després de l’Assemblea anual que ha servit per completar la renovació periòdica de la Junta de l’associació.

Al costat de Carme Colomina, la nova Junta la integren Marc Vidal (vicepresident), Jordi Bertran (secretari), Natàlia Vila (tresorera) i Iu Andrés, Lara Malvesi, Josep Maria Martí-Font, Eliseo Oliveras, Eva Peruga i Ariadna Trillas (vocals).

Carme Colomina pren el relleu de Ramon Vilaró que, conjuntament amb Josep Maria Martí-Font, han fet una feina inestimable al capdavant de l’APEC els últims anys.

Entre les prioritats de la nova Junta de Govern de l’APEC hi ha la de mantenir viu l’esperit europeista entre la professió com ha anat fent els últims anys amb l’organització de debats i xerrades que abordin els grans reptes de la construcció europea.

Entre ells hi ha el contacte amb els eurodiputats i eurodiputades de la legislatura que va començar l’any passat, la celebració del Dia d’Europa i la convocatòria d’una nova trobada euromediterrània de periodistes a Barcelona.

La nova Junta de l’APEC també convocarà en breu una nova edició del premi Ernest Udina a la trajectòria europeista que aquest any 2020 complirà la quinzena edició.

Entre els objectius de la nova Junta hi ha, a més, augmentar el número de socis i sòcies i arribar a més redaccions i universitats. Així com enfortir l’associació per fer-la més independent i activa.

L’APEC es finança amb les aportacions dels seus socis i sòcies i compta amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya i de la Fundació Bancària La Caixa.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *