El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen un cicle de trobades amb eurodiputats locals, entre el 28 de febrer i el 3 d’abril, sobre les prioritats per a la IX legislatura (2019-2024).

Les trobades de premsa amb els eurodiputats tindran lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya, núm. 10) a les 09:30h., entre els mesos de febrer i abril. El diputat per Iniciativa per Catalunya Verds i membre del grup Verds/Aliança Lliure Europea, Ernest Urtasun, serà l’encarregat d’obrir aquest cicle el pròxim divendres 28 de febrer.La iniciativa s’emmarca en el conveni de col·laboració entre el Col·legi de Periodistes i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, signat el passat 11 de febrer.

Els esmorzars tenen la finalitat de fomentar el coneixement dels col·legiats i col·legiades de l’activitat del Parlament Europeu. A més, també suposen una oportunitat única per parlar amb els eurodiputats locals sobre les seves prioritats a la primera meitat de la legislatura. Les eleccions europees es van celebrar entre el 23 i el 26 de maig del 2019, marcades per una nova distribució d’escons post-Breixit. 

Per assistir a qualsevol esmorzar, es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Calendari

DATAMEPGRUP PARLAMENTARI
28/02/2020Ernest UrtasunVerds/Aliança Lliure Europea
06/03/2020Diana RibaVerds/Aliança Lliure Europea
Dolors MontserratPartit Popular Europeu
Jordi CañasRenew Europe
Javi López  Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates
Jorge BuxadéConservadors i Reformistes Europeus
Comín, Ponsatí i/o PuigdemontNo inscrits
Categories: Activitats

1 comentari

Posposada la ronda d’esmorzars informatius amb eurodiputats – APEC.CAT · 11 de març de 2020 a les 12:16 pm

[…] ronda d’esmorzars informatius es conclourà abans de l’estiu i es comunicarà el nou calendari en les properes […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *