El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 28 de febrer a les 09h30 un esmorzar de premsa amb l’eurodiputat Ernest Urtasun, vicepresident del grup dels Verds / Aliança Lliure Europea (Verds/ALE). Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d’esmorzars informatius amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura del Parlament Europeu.

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya n. 10) a les 09h30 del matí. Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Aquesta és la segona legislatura d’Ernest Urtasun (1982) al Parlament Europeu. Urtasun és eurodiputat per Catalunya en Comú i vicepresident del grup dels Verds/ALE, membre titular de la comissió d’Afers Econòmics i Monetaris i de la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere. També és membre suplent de la comissió d’Afers Estrangers.

D’altra banda, és membre de la delegació per a les Relacions amb l’Iran i suplent a la delegació per a les Relacions amb la Península Aràbiga i a la de l’Assemblea Parlamentària Paritària ACP-UE.

Urtasun va concórrer de número 3 a la candidatura “Unides Podem Canviar Europa” a les eleccions europees del 26 de maig de 2019.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *