El Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona organitzen el divendres 6 de març a les 09h30 un esmorzar de premsa amb l’eurodiputada Diana Riba, membre del grup dels Verds / Aliança Lliure Europea (Verds/ALE). Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d’esmorzars informatius amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura del Parlament Europeu.

La trobada tindrà lloc a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes (Rambla Catalunya, 10). Es prega confirmar assistència indicant nom, cognom i mitjà de comunicació a epbarcelona@ep.europa.eu o trucant al 93 272 20 44. L’aforament és limitat.

Aquesta és la primera legislatura de Diana Riba (1975) al Parlament Europeu. Riba és eurodiputada per ERC i membre del grup dels Verds/Aliança Lliure Europea (Verds/ALE). És membre de les Comissions d’Afers Exteriors; de Llibertats Civils, Justícia i Afers d’Interior; de Drets de les Dones i Igualtat de Gènere, i de la Subcomissió de Drets Humans. També és membre suplent a les comissions d’Indústria, Recerca i Energia; de Cultura i Educació; i de Peticions.

D’altra banda, és membre de la delegació en la Comissió Parlamentària Mixta UE-Mèxic; la delegació per les Relacions amb els Països del Magrib i la Unió del Magrib Àrab; la delegació en l’Assemblea Parlamentària de la Unió per la Mediterrània; i la delegació en l’Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana. També és membre suplent de la delegació per a les relacions amb la Xina.

Diana Riba va concórrer de número 3 de la candidatura “Ara Repúbliques” per a les eleccions europees del 26 de maig de 2019.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.