El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus (APEC), amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, reprenem la ronda informativa amb eurodiputats sobre les prioritats per a la IX legislatura (2019-2024) que va quedar suspesa per la Covid-19 després de dues sessions. Les cinc trobades pendents tindran lloc entre el 12 i el 29 de maig.

La primera sessió de la represa serà amb l’eurodiputat Javi López, membre de l’Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates al Parlament Europeu, i president de la delegació en l’assembla parlamentària euro-llatinoamericana, el dimarts 12 de maig. Les trobades de premsa amb eurodiputats tindran lloc a les 10h00 a través de la plataforma on line del Col·legi de Periodistes. Per accedir a l’activitat, cal confirmar inscripció a través d’aquest enllaç.

El cicle va quedar interromput amb motiu de la Covid-19 havent-se ja celebrat trobades amb els eurodiputats Ernest Urtasun i Diana Riba. Després de Javi López, el dia 15 de maig amb Jordi Cañas (Renew Europe), el dia 19 de maig amb Jorge Buxadé (Conservadors i Reformistes Europeus), el dia 26 de maig amb Antoni Comín i Clara Ponsatí (No inscrits) i el dia 29 de maig amb Dolors Montserrat (Partit Popular Europeu).

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.