El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus (APEC), amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, organitzen una trobada de premsa telemàtica amb l’eurodiputat Jordi Cañas de Ciutadans i membre del grup Renew Europe. La trobada tindrà lloc el divendres 15 de maig a les 10h00 a través de la plataforma on line del Col·legi de Periodistes.

Per accedir a l’activitat, cal confirmar inscripció a través d’aquest enllaç.

Jordi Cañas (Barcelona, 1969) és diputat al Parlament Europeu per Ciutadans i membre del grup Renew Europe. Actualment, és vicepresident de la delegació en l’Assemblea Parlamentària Eurollatinoamericana. Cañas és membre de la comissió de Comerç Internacional i de la delegació per a les Relacions amb Mercosur. És suplent tant a la comissió d’Ocupació i Afers Socials com de la comissió de Peticions i la delegació per a les Relacions amb els Països de l’Àsia Meridional.

El cicle va quedar interromput amb motiu de la Covid-19 havent-se ja celebrat trobades amb els eurodiputats Ernest Urtasun i Diana Riba. Aquesta setmana s’han reprès les trobades telemàtiques amb Javi López (Aliança Progressista de Socialistes i Demòcrates) i pròximament es faran el dia 19 de maig amb Jorge Buxadé (Conservadors i Reformistes Europeus), el dia 26 de maig amb Antoni Comín i Clara Ponsatí (No inscrits) i el dia 29 de maig amb Dolors Montserrat (Partit Popular Europeu).

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.