El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus (APEC), amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, organitzen una trobada de premsa telemàtica amb l’eurodiputat Jorge Buxadé de Vox i membre del grup dels Conservadors i Reformistes Europeus (ECR). La trobada tindrà lloc el dimarts 19 de maig a les 10h00 a través de la plataforma on line del Col·legi de Periodistes. Per accedir a l’activitat, cal confirmar inscripcióa través d’aquest enllaç.

Els periodistes assistents podran presentar les seves preguntes a través del xat de l’aplicació, que seran introduïdes per moderació. Es recomana connectar-se des d’un ordinador o, en el seu defecte, des d’una tablet. El periodista Rafael Gimena, president de la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, moderarà aquesta trobada.

Aquesta és la primera legislatura de Jorge Buxadé (1975) al Parlament Europeu. Buxadé és eurodiputat per Vox i membre del grup dels Conservadors i Reformistes Europeus (ECR). És membre de la Comissió de Llibertats Civils, Justícia i Afers d’Interior i suplent a la Comissió d’Afers Jurídics i a la d’Afers Constitucionals. D’altra banda també forma part de la delegació per a les Relacions amb els Països del Magrib i la Unió del Magrib Àrab, incloses la Comissió Parlamentària Mixta UE-Marroc, la Comissió Parlamentària Mixta UE-Tunísia i la Comissió Parlamentària UE-Algèria. També forma part de la delegació a l’Assemblea Parlamentària de la Unió pel Mediterrani.

El cicle va quedar interromput amb motiu de la Covid-19 havent-se ja celebrat trobades amb els eurodiputats Ernest Urtasun i Diana Riba. Fa pocs dies a s’han reprès les trobades telemàtiques amb Javi López i Jordi Cañas i pròximament es faran el dia 26 de maig amb Antoni Comín i Clara Ponsatí (No inscrits) i el dia 29 de maig amb Dolors Montserrat (Partit Popular Europeu).

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.