El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC), amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, organitzen el dimarts 26 de maig a les 10h00 una trobada telemàtica de premsa amb els eurodiputats Carles Puigdemont, Antoni Comín i Clara Ponsatí, membres no inscrits a cap grup polític de l’Eurocambra. Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d’esmorzars informatius amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura del Parlament Europeu.

Per participar a la trobada, cal inscriure’s en aquest enllaç. Els periodistes assistents podran presentar les seves preguntes a través del xat de l’aplicació, que seran introduïdes per moderació. Es recomana connectar-se des d’un ordinador o, en el seu defecte, des d’una tablet. La periodista Teresa Turiera-Puigbò moderarà la trobada.

Aquesta és la primera legislatura de Carles Puigdemont (1962), Antoni Comín (1971) i Clara Ponsatí (1957) al Parlament Europeu. Els tres conformen la delegació de Junts per Catalunya al Parlament Europeu i són membres no inscrits a cap grup polític de l’Eurocambra.

Puigdemont és membre titular de la comissió de Comerç Internacional i suplent a la comissió de Transports i Turisme. És membre de la delegació en la comissió parlamentària d’estabilització i associació UE-Montenegro i de la delegació per a les relacions amb el parlament panafricà.

Comín és membre de la comissió de Desenvolupament i suplent de la comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària. És membre de la delegació per les relacions amb Austràlia i Nova Zelanda, suplent a la delegació a la Comissió Parlamentària Mixta UE-Mèxic i a la de l’Assemblea Parlamentària Euro-Llatinoamericana.

Ponsatí és membre de la comissió d’Indústria, Recerca i Energia i suplent a les comissions d’Afers Econòmics i Monetaris i a la de Mercat Interior i Protecció del Consumidor. També és suplent a les delegacions a la Comissió Parlamentària d’Estabilització i Associació UE-Sèrbia, per les Relacions amb la República Federativa del Brasil i a l’Assemblea Parlamentària Paritària ACP-UE.

Puigdemont, Comín i Ponsatí van concórrer com a números 1, 2 i 3 respectivament a la candidatura de Junts per Catalunya-Lliures per Europa a les eleccions europees del 26 de maig de 2019.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.