El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus (APEC), amb el suport de l’Oficina del Parlament Europeu de Barcelona, organitzen el dimarts 2 de juny a les 10h00 amb la trobada telemàtica de premsa amb la delegada del PP al Parlament Europeu Dolors Montserrat, membre del grup del Partit Popular Europeu (PPE).

Aquesta trobada s’emmarca en la ronda d’esmorzars informatius amb eurodiputats locals sobre les prioritats per a la IX legislatura del Parlament Europeu. La periodista Lara Malvesí, membre de la Junta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya, serà l’encarregada de moderar la trobada.

Cal inscriure’s en aquest enllaç.

Els periodistes assistents podran presentar les seves preguntes a través del xat de l’aplicació, que seran introduïdes per moderació. Es recomana connectar-se des d’un ordinador o, en el seu defecte, des d’una tablet.

Aquesta és la primera legislatura de Dolors Montserrat (1973) al Parlament Europeu. Montserrat és la cap de la delegació del PP al Parlament Europeu i membre del Partit Popular Europeu (PPE). És presidenta de la comissió de Peticions i membre de la comissió de Medi Ambient, Salut Pública i Seguretat Alimentària i de la delegació per les Relacions amb la República Popular de la Xina. També és membre suplent de la delegació per les Relacions amb els Estats Units.

Dolors Montserrat va concórrer com a cap de llista de la candidatura popular per a les eleccions europees del 26 de maig de 2019.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.