El Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Comissió Europea a Barcelona i l’Associació de Periodistes Europeus (APEC) van organitzar una conversa virtual amb Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, el dijous 30 d’abril moderada per Josep Maria Martí Font, membre de la Junta de l’Associació i expresident de l’APEC.

La UE lluita contra el coronavirus en tots els àmbits allà on té competències per aconseguir limitar l’expansió del virus, proveir el material mèdic necessari, donar suport a la recerca de tractaments, tests de diagnòstic ràpid i vacunes contra la malaltia, i mitigar els efectes econòmics de la crisi. A través del Mecanisme de Protecció Civil també ha ajudat a la
repatriació de milers de ciutadans europeus i ha promogut la solidaritat entre els estats membres.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.