L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) us recomana la conversa sobre el futur d’Europa després de la crisi provocada per la COVID-19 que mantindran telemàticament Ivan Krastev, politòleg i president del Centre of Liberal Strategies de Sofia, i Jordi Vaquer, analista polític i codirector de l’Open Society Initiative for Europe.

La turbulència econòmica i política desfermada per la COVID-19 prefigura la darrera, i probablement la més profunda, d’una sèrie de crisis que han sacsejat el procés d’integració europea. Més enllà de la immediata gestió de la crisi sanitària i el daltabaix econòmic, quines conseqüències pot tenir aquesta pandèmia per a Europa, la seva unitat i els seus models polític, econòmic i social? Podem començar a albirar quins en seran els guanyadors i perdedors a llarg termini? Quines grans transformacions en podem esperar?

La sessió ha estat programada conjuntament amb l‘Institute for Human Sciences de Viena que retransmetrà al mateix temps la conferència des del seu web.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.