Europa viu entre la commoció i la incertesa. Una pandèmia ho ha regirat tot. Res tornarà a ser com abans. El temor per un virus incontrolat, una economia paralitzada, retrets entre estats, desequilibris socials creixents, fronteres tancades, lideratges en crisi, riscos i incerteses generalitzades, un motor europeu ‘gripat’… el panorama convida a una reflexió pausada coincidint amb el Dia d’Europa.

L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) organitza una xerrada telemàtica sobre l’Europa ‘gripada’ amb l’economista Antón Costas, la sindicalista Montserrat Mir i la presidenta de l’APEC, la periodista Carme Colomina.

El debat versarà sobre les perspectives del futur econòmic de la UE amb la pandèmia, l’impacte que tindrà sobre les persones, el teixit econòmic i les relacions entre els estats membres. Amb la mirada posada al paper que hauria hagut de tenir la UE i podria tenir des d’ara. 

La xerrada compta amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Oficina a Barcelona del Parlament Europeu, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i la Fundació Bancària La Caixa.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.