Un any més, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) convoca la XVI edició del Premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista corresponent al 2021.

Tal i com diuen les Bases, el Premi reconeix la carrera d’un/a periodista o mitjà de comunicació que s’hagi distingit en el compromís i els valors europeistes i les candidatures poden ser proposades pels membres de l’APEC. El Jurat elegirà a qui es distingeix amb el guardó entre les candidatures presentades i la decisió es farà pública el 9 de maig, coincidint amb el Dia D’Europa.
En anteriors ocasions, com bé recordareu, hem premiat Anna Bosch, Jean Quatremer, Griselda Pastor, Can Dündar, Samuel Aranda i Nick Malkoutzis, entre molts d’altres. En aquest enllaç podreu fullejar les publicacions d’homenatge que hem anat elaborant al llarg dels anys!

Podeu fer les vostres propostes de candidatura al XV Premi Ernest Udina a través d’aquest formulari fins al 22 d’abril d’enguany.

Us animem a participar-hi!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *