La pandèmia ha estat (i és) un repte majúscul per a la Unió Europea. L’any en què la Conferència del Futur d’Europa havia de servir per implicar la ciutadania en el projecte europeu i marcar el camí per davant, l’esclat de la Covid-19 ha canviat les prioritats de la nova Comissió, ha forçat la UE a reaccionar davant l’emergència sanitària i de retruc a activar fons econòmics inèdits per impulsar la recuperació post-pandèmia.

Amb motiu del Dia d’Europa, l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya, organitza un debat telemàtic amb destacats corresponsals a Brussel·les per analitzar en quin punt es troba la UE després de més d’un any de lluita contra la Covid-19. El debat serà moderat per Ariadna Trillas, periodista i membre de la Junta de l’APEC.

Hi participaran:

Divendres 7 de maig, a les 9.30 h a través d’aquesta pàgina web i el canal de You Tube del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Fotografia: Ursula von der Leyen, presidenta de la Comissió Europea, el 17 de març de 2021 en roda de premsa sobre la resposta de la Comissió a la pandèmia.
Fotògrafa: Etienne Ansotte
Font: EC – Audiovisual Service. European Union 2021.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *