Els periodistes Gustau Alegret, Carme ColominaLaia Forès, Llibert Ferri Lluís Caelles desvelaran les claus del conflicte entre Rússia i Ucraïna el dilluns 7 de març, a les 16.30 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Modera la taula el periodista col·legiat i membre de l’APEC, Marc Vidal

Rússia va començar la invasió d’Ucraïna el passat dijous 24 de febrer i fins avui el conflicte ha provocat més 100 civils morts i 300 ferits. El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus a Catalunya (APECorganitzen la taula rodona “Què hem de saber els periodistes sobre la guerra entre Rússia i Ucraïna?” el pròxim dilluns 7 de març, a les 16.30 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. Aprofundirem en els aspectes què hem de tenir en compte de la guerra i extraurem les principals conclusions de la mà de periodistes i experts en la matèria.

Hi participaran Gustau Alegret, periodista del canal internacional NTN24; Carme Colomina, presidenta de l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya; Laia Forès, corresponsal a París del diari ARA i RAC1; Llibert Ferri, excorresponsal de TV3 a l’Europa de l’Est i l’URSS i Lluís Caelles, enviat especial de TV3 a Kíev. La sessió serà moderada per Marc Vidal, periodista col·legiat i membre de l’APEC. La Unió Europea i l’OTAN han anunciat fortes sancions per al país de Putin qui ha alertat en activar la seva força nuclear. Però alhora augmenten les protestes de la ciutadania Rússia en contra dels seus governants. 

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *