La Representació de la Comissió Europea i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona han convocat avui la quinzena edició del Concurs de Periodisme sobre la Unió Europea, un certamen que s’adreça a estudiants universitaris i graduats en els darrers cinc anys i que s’organitza en col·laboració amb l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) i el diari Ara.

El concurs té l’objectiu de reforçar l’interès dels joves en el procés de construcció europea i en les polítiques i institucions de la UE i fomentar-ne el coneixement. Enguany es convida els participants a escriure sobre les oportunitats que la UE brinda al jovent.

Els articles guanyadors es publicaran al diari Ara i els seus autors viatjaran a Brussel·les per conèixer les institucions europees des de dins.

Coincidint amb l’Any Europeu de la Joventut, enguany el tema del concurs serà les oportunitats que la UE brinda als joves. Els participants han d’escriure en qualsevol de les dues categories proposades: a) crònica i reportatge; o b) entrevista. Poden presentar-se textos en català, castellà, anglès i francès fins el 30 de juny de 2022.

Els treballs seran valorats per un jurat format per membres de la Representació de la Comissió i de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i periodistes especialitzats en temes comunitaris.

En aquest enllaç hi trobareu tots els detalls.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *