Els periodistes col·legiats Xesco ReverterAnna Bosch i Gustau Alegret participaran en un debat moderat per la periodista Carme Colomina per conèixer com el periodisme ha influit en les Midterm Elections 2022 dels Estats Untis. Un debat que comptarà amb la participació de Juan Luis Manfredi, catedrátic de la Georgetown University. L’acte se celebrarà el pròxim dimecres 16 de novembre, a les 18.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç

Les Midterm Elections són les eleccions legislatives de mig mandat dels Estats Units on es renoven els 435 escons de la Cambra de Representants i un terç dels 100 escons del Senat. Aquests comicis són molt importants per a la política estatunidenca perquè cap llei es pot aprovar sense passar per aquestes dues cambres. 

Un bon moment per preguntar-nos com ha estat la cobertura mediàtica del procés electoral? Per què l’audiència de la nit electoral ha estat la més baixa des del 2014? De quina manera ha influit el periodisme en aquests resultats? Quins altres formats utilitzen els espectadors per informar-se?

Per respondre aquestes, i d’altres preguntes, el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) han preparat un debat amb els periodistes col·legiats Xesco Reverter, excorresponsal de TV3 als Estats Units; Anna Bosch, corresponsal de RTVE i Gustau Alegret, periodista del canal internacional NTN24. La moderació anirà a càrrec de Carme Colomina, periodista també col·legiada, i presidenta de l’APEC. També coneixerem l’opinió d’un expert en la matèria, com és Juan Luis Manfredi, catedràtic Príncep d’Astúries de la Universidad de Georgetown.

L’acte se celebrarà el pròxim dimecres 16 de novembre, a les 18.00 h, a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Cal fer inscripció, també si es vol seguir online.

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *