Donald Trump o Joe Biden? Xesco ReverterBeatriz Navarro, Mikel Reparaz, Sara Rancaño Ana Maria Bordas analitzaran els resultats en un debat organitzat pel Col·legi de Periodistes i l’Associació de Periodistes Europeus (APEC) que podreu seguir el 16 de novembre a les 17:00 h. de manera online.

Cal inscripció per seguir l’acte en streaming. 

Inscripcions a través d’aquest enllaç

El Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) organitzen un debat per analitzar els resultats de les eleccions presidencials dels Estats Units el pròxim dilluns 16 de novembre a les 17:00h. Els nord-americans decidiran el pròxim 3 de novembre entre Donald Trump, actual president i candidat del Partit Republicà i Joe Biden, candidat del Partit Democràta.

El primer dimarts després del primer dilluns de novembre és la data escollida, des de l’any 1845, per a celebrar els comicis. Però més de 75,6 milions de nord-americans han exercit el seu dret a vot anticipat, això representa un 54% dels vots totals registrats l’any 2016. Aquesta dada apunta a una participació de rècord, però la crisi sanitària podria rebaixar la xifra final. 

Comptarem amb la participació de Xesco Reverter, corresponsal de TV3 a Washington, Beatriz Navarro, corresponsal de La Vanguardia, Mikel Reparaz, periodista d’EiTB especialitzat en informació internacional i Sara Rancaño, corresponsal de RTVE. La periodista col·legiada Ana Maria Bordas serà l’encarregada de moderar el debat. 

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.