Quin paper va tenir la premsa en el conflicte dels Balcans abans de l’inici de la guerra? I durant el conflicte bèl·lic? Ara que ja han passat 25 anys, de quina manera s’enfoca el tema des dels mitjans de comunicació? S’està donant visibilitat a totes les parts de manera conciliadora o es continuen potenciant les hostilitats? Intentarem donar resposta a tots aquests interrogants el proper dijous 10 de desembre a les 16:00h en un debat virtual organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC).

L’acte es podrà seguir a través de Zoom i cal inscriure’s prèviament. 

Hi participaran Montserrat Radigales, periodista d’El Periódico de Catalunya que va cobrir la guerra de Bòsnia i va treballar després per l’oficina de l’Alt Representant Internacional per Bòsnia; Joan Salicrú, periodista, guionista, productor de TV i autor de l’article “La guerra soterrada” del Capçalera d’octubre,Sandra Balsells, fotoperiodista que va cobrir la guerra de Bòsnia i Slobodan (Boban) Minic, periodista bosnià instal·lat a Catalunya i “La veu” de Ràdio Sarajevo durant el setge. La periodista Teresa Turiera serà l’encarregada de moderar el debat. 

Categories: Activitats

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.